Mate Antunović

 TOM DUBRAVEC Cropix
DRAGULJ S POLJUDA

Vukao je Hajduk u Ligi prvaka, zabijao velikanima, a sada ga žele Talijani, Nijemci i Nizozemci

Problem za splitski klub je činjenica da Antunoviću ugovor istječe na kraju ove sezone
Piše: SNObjavljeno: 26. srpanj 2023. 10:24

Hajdukovi juniori prošle su sezone sve oduševili igrama u Ligi prvaka za mlade u kojoj su došli do finala. Navijači splitskog kluba tada su pričali kako nema straha za budućnost kluba dok su skauti brojnih klubova upisivali imena Hajdukovih igrača u svoje notese.

Jedno od tih imena je Mate Antunović, 19-godišnji napadač iz Metkovića koji je u Ligi prvaka postigao tri gola uključujući one koje je postigao u osmini finala i četvrtfinalu protiv Manchester Cityja, odnosno Borussije Dortmund.

Antunović je, za razliku od brojnih kolega iz te momčadi koji su završili na posudbama, i dalje na Poljudu, ali mogao bi promijeniti sredinu. Naime, jučer je iz Italije stigla vijest kako ga u svojim redovima želi Monza. To je objavio talijanski insajder Gianluca Di Marzio, a danas je priča dobila nastavak.

Naime, talijanski Tuttomercato piše kako Antunovića želi dovesti i Wolfsburg te još neki nizozemski klubovi. Hajduk se nalazi u situaciji da Antunović važeći ugovor ima do ljeta 2024., a ako ga ne produži moći će na zimu pregovarati s bilo kojim klubom te po isteku sezone besplatno otići s Poljuda. Hajduk bi dobio samo takozvanu naknadu za razvoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 04:23