TIM NWACHUKWU/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Tim Nwachukwu/getty Images/profimedia
TEŽAK UDARAC

Zbog ozljede propada jedan od najbogatijih transfera ovoga ljeta? Zvijezda bi mogla propustiti polovicu sezone

‘Nažalost, ne izgleda dobro. Čini se kako je riječ o dislokaciji ramena‘, potvrdio je trener
Piše: SNObjavljeno: 25. srpanj 2023. 12:01

Portugalski veznjak Joao Palhinha ovog je ljeta vruća roba na tržištu. Njegovo se ime dovodilo medijski u kontekst bogatog transfera, a iz londonskog kluba za realizaciju posla traže 60 milijuna funti. Najveći je interes pokazao West Ham koji je navodno bio i spreman platiti spomenutu cijenu nakon odlaska Declana Ricea u Arsenal, ali sada bi sve mogla poremetiti ozljeda.

Naime, Palhinha se u nedjelju ozlijedio, stradalo mu je rame u predsezonskom okršaju protiv Brentforda u Philadelphiji i čini se kako je velik posao, jedan od bogatijih dosadašnjeg dijela prijelaznog roka, pao u vodu.

Težina Palhinhine ozljede zasad nije poznata, sumnja se u dislokaciju ramena, a 28-godišnjak je travnjak napustio s bolnom grimasom na licu.

- Nažalost, ne izgleda dobro. Čini se kako je riječ o dislokaciji ramena, a mi se nadamo da nije riječ o ozljedi koja će ga od travnjaka udaljiti dulje vrijeme, potvrdio je trener Fulhama Marco Silva.

Nagađa se da bi Palhinha mogao s travnjaka izbivati čak šest mjeseci, što znači da bi propustio prvi dio premierligaške sezone. Iza Palhinhe je sezona u kojoj je skupio 35 premierligaških nastupa, a bio je jedan od najbolje ocijenjenih veznjaka lige.

Linker
03. rujan 2024 04:06