Robert Mudražija

 RONALD GORSIC Cropix
PONAJBOLJI IGRAČ

Zekić ‘krade‘ igrača koji je prošle sezone svojim golovima srušio Hajduk i Rijeku? Pregovori su u tijeku

Nakon debija hrvatskog trenera počele određene transfer spekulacije
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 09:51

Zoran Zekić ostvario je pobjednički start na klupi Sarajeva. U prvom pretkolu Konferencijske lige njegov sastav bio je uspješniji od momčadi Aktobea rezultatom 1:0, a sada su nakon debija počele određene transfer spekulacije u kojima se našao ponajbolji igrač Lokomotive - Robert Mudražija!

Prema pisanju portala Oslobođenje, Zekić želi dovesti hrvatskog igrača, te su pregovori između kluba i igrača u tijeku. Nije još poznato koliko je izvjesno da će se transfer u konačnici realizirati. Mudražija je ranije u svojoj karijeri nastupao u dresovima Zagreba, Osijeka, Rijeke i Slaven Belupa, ali neko je vrijeme proveo i u inozemstvu, gdje je obukao dresove Kopenhagena i ljubljanske Olimpije.

Transfermarkt vrijednost Mudražije procjenjuje na 850 tisuća eura. Igrač Lokomotive je prošle sezone zabilježio osam pogodaka i sedam asistencija, pri čemu se posebno istaknuo u utakmici protiv Hajduka s dva pogotka (2:1 pobjeda), i jednim protiv Rijeke (3:1 pobjeda), u trenutcima kada se "lomilo" prvenstvo.

Linker
11. kolovoz 2024 05:59