DESIREE MARTIN/AFP/PROFIMEDIA Desiree Martin/afp/profimedia
NIŠTA OD MILIJUNA

Zvijezda Barcelone zbog sigurnosti supruge odbila veliki transfer, o njegovoj sudbini će odlučiti novi trener

Klub mu još nije ponudio produžetak ugovora, ali šuška se da bi u dresu Blaugrane mogao ostati još godinu dana
Piše: Anđela VukoObjavljeno: 28. veljača 2024. 12:50

Sergi Roberto odbio je ponudu Saudijaca. Tvrdi tako katalonski Mundo Deportivo koji navodi da je branič Barcelone, kojem ugovor s Kataloncima istječe 30. lipnja, prije nekoliko mjeseci dobio vrlo primamljivu ponudu Al-Qadusuyaha. Klub je to koji se trenutno nalazi na prvom mjestu saudijske Divizije 1 te punom snagom maršira prema najjačem razredu saudijskog nogometa, Saudijskoj profesionalnoj ligi.

Glavni razlog takve odluke Roberta navodno je bila trenutna politička situacija na Bliskom istoku. Njegova supruga Coral Simanovich porijeklom je Izraelka zbog čega se vjerojatno ne bi osjećala ugodno u arapskoj sredini. Katalonac je zbog toga, navode španjolski mediji, puno skloniji odlasku u američki MLS.

image
JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia

Kako sada stvari stoje njegova budućnost u Barceloni izuzetno je neizvjesna i ovisi isključivo o novom treneru. Klub mu još nije ponudio produžetak ugovora, ali šuška se da bi u dresu Blaugrane mogao ostati još godinu dana zbog relativno niske plaće i kapetanske pozicije.

Linker
26. travanj 2024 17:35