BURAK AKBULUT Anadolu Agency Via Afp
EMOTIVNA PORUKA

Zvijezda prelomila važnu odluku, napušta Real nakon 17 osvojenih trofeja. Evo gdje bi mogao nastaviti karijeru

‘Došlo je vrijeme da donesem tešku odluku. Odlučio sam krenuti u novom smjeru‘
Piše: HinaObjavljeno: 03. lipanj 2023. 14:52

Španjolski internacionalni napadač Marco Asensio, na isteku ugovora, najavio je u subotu da će napustiti Real Madrid na kraju sezone, te bi karijeru mogao nastaviti u Paris SG-u prema španjolskom tisku.

"Došlo je vrijeme da donesem tešku odluku. Odlučio sam krenuti u novom smjeru u svojoj karijeri kako bih postigao nove ciljeve", poručio je Asensio na društvenim mrežama.

Igrač još nije objavio svoju buduću destinaciju, no to bi mogao biti PSG, piše španjolski tisak.

Španjolski krilni napadač, koji ovog mjeseca završava ugovor s Real Madridom, prisjetio se da je igranje za Real Madrid za njega bio san iz djetinjstva i uživao je u tome što je imao "privilegiju ispunjavanja tog sna svih ovih godina".

"Real Madrid želi izraziti svoju zahvalnost i privrženost Marcu Asensiju, igraču koji je branio naš grb i naš dres sedam sezona", objavio je klub sa svoje strane, dodajući da je Asensio "ušao u povijest našeg kluba time što je biti dio tima koji je sudjelovao u jednom od naših najslavnijih razdoblja."

S 27 godina Asensio, koji je najavio svoj odlazak uoči posljednjeg dana La Lige protiv Athletic Bilbaa, odlazi s impresivnim rekordom od 17 naslova, uključujući tri Lige prvaka i tri prvenstva, te ukupno 285 utakmica i 61 postignuti gol.

Linker
23. travanj 2024 05:15