RONNY HARTMANN Afp
NIJE MU SJEO ODLAZAK

Zvijezdu su masno platili, on će zarađivati milijune, ali tuga je prevelika: ‘Volio bih da je ispalo drugačije‘

Nakon što je došao iz Liverpoola kao jedan od najboljih na svijetu, očekivao se veći doprinos
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 07:37

Sadio Mané proslavio se u Liverpoolu gdje je od 2016. do 2022. u 196 nastupa postigao 90 golova. Prošle je sezone prešao u Bayern i mnogo se očekivalo od tog transfera, međutim Senegalac se u novoj sredini nije najbolje snašao.

Osim brojnih ozljeda zbog kojih je skupio samo 25 nastupa i zabio sedam pogodaka, poznat je i njegov sukob sa zvijezdom kluba Leroyem Sanéom. Na kraju ga je klub stavio na transfer listu, a kupac je brzo pronađen. Mané će se ubrzo priključiti Ronaldu i Brozoviću u Saudijskoj Arabiji gdje će postati novi igrač Al Nassra.

Usprkos činjenici da će tamo zarađivati oko 40 milijuna godišnje (u Bayernu godišnje zarađivao skoro 20 milijuna eura, odnosno mjesečno je njegova plaća iznosila 1.650.000 eura) čini se da senegalski napadač žali zbog odluke.

- Odlazak iz Bayerna me boli. Volio bih drugačiji kraj. Znam da bih mogao pomoći ekipi ove sezone. Htio sam to dokazati svima. No, klubu i navijačima želim sve najbolje u budućnosti - rekao je u oproštajnom intervju novinaru Skyja Florianu Plettenbergu.

Igrač je već stigao u Dubai kako bi obavio prvi dio liječničkog pregleda prije nego li i službeno postane novi igrač Al Nassra.

Linker
09. svibanj 2024 21:34