INICIJATIVA HANZA MEDIJE

TRENER HRVATSKOG PRVAKA PRIKLJUČIO SE KAMPANJI #OSTAJEMDOMA Nenad Bjelica dane bez treninga i utakmica krati uz omiljeno štivo u elektronskom izdanju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2020. 22:30

Koronavirus je paralizirao svijet sporta, sva natjecanja i treninzi u Hrvatskoj su odgođeni, a stručnjaci navode kao je u ovim trenucima najbolja zaštita od bolesti poštivanje preporuka o držanju visokih higijenskih standarda i drastičnom reduciranju socijalnih kontakata.

Hanza Media podržava inicijativu #ostajemdoma u kojoj prije svega apeliramo na zaštitu starijih od 65 godina, u koju svakim danom uključujemo sve više ljudi iz iste skupine, istaknute umjetnike, sportske, estradne, društvene radnike... Oni su obilježili naše živote svojim djelovanjem i inspirirali nas svojim radom, primjerom, uspjehom, a sada nam prepričavaju svoja iskustva u samoizolaciji.

U akciju se uključio i trener Dinama, Nenad Bjelica. Dane kada zbog korone ne može trenirati Petkovića, Oršića, Livakovića i ostale modre pulene krati čitanjem Sportskih novosti. Trener hrvatskog prvaka odlučio se na e-izdanje koje čita putem svog tableta. Ono je još dostupnije, u vremenu kada su mnogi objekti u kojima smo inače navikli čitati SN zatvoreni.

Kampanju Hanza Medije #ostajemdoma podržavaju brojne sportske legende, a u njoj sudjeluju i nogometaši te stručni stožer prvoligaša Varaždina, kao i brojna druga poznata lica iz svijeta sporta.


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Linker
03. svibanj 2024 03:48