Vlado Kos / Hanza Media
REAKCIJE NA STANJE U DINAMU

TRENER SVIH TRENERA NE MOŽE VJEROVATI KAKVU JE ODLUKU DONIJELA UPRAVA MODRIH! 'Uf, ako je to sve istina, ja sam šokiran! Pa to su nepojmljivi potezi'

Piše: Petar ZobecObjavljeno: 27. ožujak 2020. 13:04

Dok je sport i dalje na čekanju zbog pandemije koronavirusa, u Dinamu su uspjeli ovih dana skrenuti pozornost na sebe i to nažalost u negativnom kontekstu. Zagrebački klub je, to je sada već dobro poznata stvar, podijelio otkaze šestorici pomoćnika glavnog trenera Nenada Bjelice, tako da na Maksimiru više ne stanuju Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović.

Uprava kluba se na ovaj potez odlučila nakon što su stručni stožer i igrači prve momčadi odbili prijedlog da im se zbog prekida nogometnih aktivnosti uzrokovanog pandemijom koronavirusa do 30. rujna smanje primanja za dvije trećine od koji bi se jedne trajno odrekli, a druga bi im bila isplaćena nakon što ponovno počnu nogometne aktivnosti.

Za komentar cjelokupne situacije u redovima zagrebačkog kluba okrenuli smo i broj trenera Ćire Blaževića. Međutim, legendarnog šefa smo ovog puta ulovili na krivoj nozi, u trenutku poziva još se nije stigao informirati o zbivanjima u redovima maksimirskog kluba.

- Iskreno evo ulovili ste me onako iz neba pa u rebra, nisam još stigao pročitati tu vijest, rekao nam je Ćiro, a nakon što smo mu ukratko prepričali o razvoju događaja u modrom klubu, Ćiro je dodao:

- Uff, ako je to sve istina, stvarno ne znam što bih rekao u ovome trenutku... Malo je reći da sam šokiran. Za mene su to apsolutno nepojmljivi potezi u Dinamu, kratko nam je poručio Ćiro Blažević

Linker
20. travanj 2024 12:36