Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
ZANIMLJIVO RJEŠENJE

TRENUTNO NAJSKUPLJI IGRAČ SVIJETA OSTAJE, ZA DVIJE GODINE PUSTIT ĆE GA - BESPLATNO? Ovaj potez mogao bi predstavljati novu 'šprancu' na tržištu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2020. 10:23

Jedan od najtraženijih, a sada svakako najskuplji nogometaš svijeta Kylian Mbappe mogao bi i sljedeće sezone igrati za PSG. Pitate se - kako? Možda bi ovo mogao biti samo jedan od mnogih preokreta po pitanju već "gotovih" transfera. Jer, kako navodi francuski L'Equipe, odlazak mladog Francuza u madridski Real sve je dalje od realizacije.

S Parka prinčeva naime, nekadašnjem igraču Monaca nude istih 600 tisuća funti tjedno koliko zarađuje i Neymar, za kojeg je PSG 2017. godine iskeširao 222 milijuna eura Barceloni. Ne treba biti previše pametan i reći da je za mladića koji "još stigne" u karijeri otići u taj Real, sasvim svejedno gdje će zarađivati toliki novac.

Trenutna Mbappeova plaća po još uvijek važećem ugovoru je gotovo upola manja od Neymarove spomenute, a zanimljivo je da se u novom ugovoru ne bi produljivalo vrijeme njegova trajanja, već bi on ostao važiti do ljeta 2022. godine. Zanimljivo zvuči i podatak da bi Mbappe imao slobodne ruke otići po isteku ugovora za "nula kuna". Radije će, kako piše L'Equipe, PSG pristati na taj scenarij nego da ga ovog ljeta idu prodavati za manje od njegove stvarne vrijednosti.

Linker
20. travanj 2024 04:45