Gabriele Maltinti/Getty Images
REAKCIJA NAKON PORAZA

TUDOR TEŠKO DOLAZIO DO RIJEČI NAKON DEBAKLA Preuzeo odgovornost za potop: 'Do jednog trenutka smo igrali najbolji nogomet sezone...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2019. 19:57

U susretu 9. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je u Bergamu 'razbila' Udinese Igora Tudora sa 7-1, a jedan od strijelaca bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Momčad Igora Tudora je u prvih osam kola primila svega šest golova, a danas su u Bergamu primili sedam golova u 85 minuta.

Tudor može biti i sretan što je njegova momčad primila 'samo' sedam golova jer su domaćini imali još nekoliko sjajnih prilika, a jednom su pogodili i okvir gola. Momčad iz Udina od još težeg poraza spasio je vratar Juan Musso.

Početak nije nagovještavao debakl Tudorove momčadi. Gosti su poveli u 11. minuti golom Stefana Okake, no deset minuta kasnije izjednačio je Josip Iličić.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 33. minuti kada je Nicholas Opoku skrivio kazneni udarac i pritom zaradio crveni karton.

Nakon teškog poraza, najtežeg u njegovoj trenerskoj karijeri, oglasio se Tudor.

"Poraz je težak, a ja preuzimam svu odgovornost. Danas smo gledali dvije različite utakmice. Do isključenja Opokua smo gledali najbolji Udinese ove sezone u prvenstvu. Kada smo ostali s desetoricom, Atalanta nas je pregazila. Ovu utakmicu trebamo shvatiti kao lošu epizodu i gledati naprijed", rekao je Tudor, pa nastavio:

"Nismo se dobro branili u drugom poluvremenu, a Atalanta je jaka u takvim situacijama. Ponavljam, svidio mi se Udinese do isključenja, a onda se dogodilo što se dogodilo..."

Linker
09. svibanj 2024 02:34