REUTERS/Antonio Bronic
DANI SU MU ODBROJANI

TURSKI MEDIJI RASPALILI PO FENERBAHČEU NAKON DEBAKLA NA MAKSIMIRU Jedan čovjek označen je kao glavni krivac: 'To se ne radi ni u amaterskoj ligi'

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 21. rujan 2018. 11:59

Martin Škrtel nije mogao nastupiti protiv Dinama zbog ozljede, ali teško je da bi i slovački stoper, bivši član Liverpoola, mogao spasiti Fenerbahče od potopa protiv Dinama u Maksimiru.

Sve te priče kako je Fenerbahčeu puno važniji veliki derbi turskog prvenstva kojeg će u ponedjeljak odigrati s Bešiktašom, turske medije sinoć nisu nimalo zanimale. Za njih je jučerašnji poraz - debakl!

Trener Fenera Phillip Cocu označen je kao glavni, gotovo isključivi krivac za težak potop u glavnom gradu Hrvatske. Kritizira ga se zbog izbora igrača, načina na koji je momčad igrala, ma kritiziran je zbog svega i svačega. Kako sada stvari stoje, Nizozemčevi dani u Istanbulu su odbrojani, jer mu je ogromna većina navijača okrenula leđa.

Soccer Football - Europa League - Group Stage - Group D - GNK Dinamo Zagreb v Fenerbahce - Maksimir Stadium, Zagreb, Croatia - September 20, 2018  Fenerbahce coach Phillip Cocu during the match       REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

- Ovako nešto se ne radi ni u amaterskoj ligi, a Cocu je pokazao da je pravi amater. Predsjedniče, molim vas smijenite ga što prije - preko Twittera je Aliju Kocu poručio i veliki navijač Fenera, slavni turski pjevač Alisan.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 15:46