Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
SMANJENJE PLAĆA

U DINAMU JOŠ UVIJEK ČEKAJU NA 'AUTOGRAME' IGRAČA Ključni dvojac trebao bi zadnji potpisati! Evo koju petorku još uvijek čekaju u Maksimiru

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. travanj 2020. 11:18

Kapetan Arijan Ademi i dokapetan Dominik Livaković potpisat će posljednji ugovore o smanjenju plaća. Očito će dvojac biti ‘šećer na kraju’. Tako su se valjda dogovorili...

Netko će možda kazati da su oni trebali potpisati prvi kao primjer svim ostalim igračima, ali oni su se odlučili da vide kako će sve to biti s ostalima, nisu željeli svojim potpisima nikoga forsirati. Ali prema našim informacijama, Ademi i Livaković će sigurno potpisati, tako da ih već možemo uvrstiti u skupinu onih koji su se složili s Dinamovim kriznim mjerama.

Znamo da je većina igrača Dinama prihvatila smanjenje plaća, a u klubu se nadaju da će uskoro svi staviti svoje potpise. Tko još nije potpisao? O tome nema službenih informacija, ali u maksimirskim kuloarima se govori da nisu potpisali Mario Gavranović, Theophile-Catherine, Izet Hajrović. Francois Moubandje i Damian Kadzior.

Split, 040320
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 25. kola HT Prve lige, Hajduk - Dinamo.
Na fotografiji: Arijan Ademi.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX CROPIX

Dakle, vidi se kako svoje potpise još nisu stavili strani igrači, a tu računamo i Gavranovića kao švicarskog reprezentativca. Theophileu istječe ugovor, pa je za očekivati da on niti neće potpisati, treba vidjeti što će biti s Gavranovićem kojemu ugovor istječe na zimu i koji ima jako velik ugovor, od 800.000 eura godišnje.

Držimo da u plavom domu vjerojatno neće suze roniti niti ako ne potpišu Moubandje i Hajrović, možda se s njima postigne kakav dogovor ili im se jednostrano smanje plaće. Kad se radi o Kadzioru, u plavom domu bi željeli da on ostane, neke naznake govore da će tome i biti tako, da će na koncu i Poljak staviti svoj potpis.

Linker
24. travanj 2024 03:34