screenshot youtube
O TOME SE PRIČA

U MAKSIMIR STIŽE NOVO OTKRIĆE ROBERTA PROSINEČKOG? On je mladi majstor iz susjedstva, a oduševio je u debiju za Bosnu i Hercegovinu!

Nakon Izeta Hajrovića u Maksimir bi u kratkom vremenskom periodu mogao doći još jedan BiH reprezentativac i pridružiti se postojećima, Ameru Gojaku i Arminu Hodžiću
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. siječanj 2018. 00:20

Jučer smo napisali da je Dinamov “pick” stoper Domingos Duarte, Portugalac, igrač Sportinga na posudbi u Chavesu. Bilo nam je drago čuti ovu rečenicu od savjetnika Zdravka Mamića, naš izvor je govorio istinu.

- Sve ste točno napisali ovo s Duarteom!

Onda je slijedila rečenica koja je poništila prvu.

- Samo fali ona riječ - bio. Više nije, neće doći u Dinamo - kazao je savjetnik Mamić.

Jučer su pak u hotelu Regnum bili kolege iz BiH, intervjuirali su svog reprezentativca Armina Hodžića. Za kojeg turski mediji pišu da ga želi Konyaspor. Stiže i informacija da su Modri zainteresirani za reprezentativca Roberta Prosinečkog koji se zove - Luka Menalo!

Radi se o 21-godišnjaku koji igra za Široki Brijeg, a debitirao je za Zmajeve na gostovanju u Los Angelesu protiv SAD-a. Krilni je igrač, baš onaj kojeg Dinamo traži,a već u prvoj utakmici za Zmajeve je oduševio i ponio epitet ponajboljeg igrača.

Jučer je u hotel Modrih stigao direktor Škendije Visar Bexheti. Škendija je današnji protivnik Dinama (0:0), posljednja je to provjera Modrih prije povratka u Zagreb. Dinamu je zanimljiv mlađahni Enis Fazlagić, rođen 2000. godine, kažu da se radi o mladiću koji je jedan od najtalentiranijih igrača Makedonije. Također, igrači kluba iz Tetova koji bi mogli biti zanimljivi Dinamu su krilo Marjan Radeski, te desni bočni Mevlan Murati.

Linker
02. svibanj 2024 21:06