CROPIX
SVI NA 'DINAMO'

U MAKSIMIRU NE PAMTE OVAKAV INTERES, ČAK I ZA ONE UTAKMICE U LIGI PRVAKA Novinarske lože bit će pretijesne, iz kluba objavili upute i upozorenja

Ogroman interes vlada ogroman interes za uzvratnu utakmicu 1/16 finala Europske lige između Dinama i Viktorije (četvrtak u 19 sati). Poznato je da je prodano 27.000 ulaznica, a pretijesne bi mogle biti i novinarske lože
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. veljača 2019. 15:42

Kažu u Maksimiru da ne pamte kad je za ijednu utakmicu vladao ovakav interes medija, uključujući čak i one u Ligi prvaka protiv najvećih svjetskih klubova.

Naime, na adresu u Maksimirsku poslano je više od 200 zahtjeva za akreditacijama hrvatskih, čeških, ali i medija iz okruženja pa će nakon dugo vremena novinarske lože biti pretijesne i izvjestitelji će biti smješteni i na gornjoj zapadnoj etaži.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Inače, Dinamo će i za ovu utakmicu imati fan zonu, na prostoru od Bukovačke do ticket pointa, koja će se na dan utakmice otvoriti u 16 sati, a oni bez ulaznica tamo će moći na velikom ekranu pratiti utakmicu uz ponudu jela i pića.

Iz Dinama su objavili upute, preporuke i upozorenja za navijače uoči uzvratne utakmice 1/16 finala Europske lige protiv Viktorije

- Velika fan zona na prostoru od spomenika bacaču diska prema ticket pointu otvara se već u 16.00 sati, dok će fan zona u podnožju tribine Zapad raditi od 17.00 sati kada se otvaraju vrata stadiona. Molim da u vašim objavama apelirate na sve navijače da što prije uđu na tribine kako bi izbjegli čekanja u redu za ulazak na stadion.

- Isto tako, svi navijači koji su kupili ulaznice u online prodaji mogu ovog trena podignuti svoje šalove na ticket pointu. Nema potrebe da to ostavljaju za neposredno uoči početka utakmice jer će se stvoriti velike gužve.

- Preporučamo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

- GNK DINAMO je u suradnji s taxi Cammeom osigurao da sve vožnje taxi Cammeom koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 20%. Popust vrijedi u četvrtak, 21.2., od 16:30h do 19:30h!

- Na kolnom ulazu od Kipa bacača diska i prostora u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske sve do zapadnog raskrižja zapadnog parkirališta stadiona, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir od 6:00 do 24:00 sati temeljem Rješenja MUP-a bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje osim za vozila gostujućih navijača izvan Grada Zagreba odnosno gledatelja s izdanom parking propusnicom GNK DINAMO.

- GNK Dinamo ovim putem poziva sve navijače na fer, korektno i sportsko navijanje na stadionu Maksimir prije, za vrijeme i nakon uzvratne utakmice šesnaestfinala Europa lige Dinamo - Viktoria!

Molimo sve navijačice i navijače da njihovo navijanje bude bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i kršenje regulative UEFA-e moglo bi dovesti do novog discplinskog postupka protiv Dinama koji bi mogli rezultirati novim kaznama za klub.

Linker
03. svibanj 2024 05:22