Srdjan Vrancic / CROPIX
PIŠU TALIJANI

U SJENI NAPISA O VELIKOM TRANSFERU DANIJA OLMA ZAKOTRLJALA SE PRIČA O ODLASKU DRUGOG IGRAČA S MAKSIMIRA Velikan ozbiljno zagrizao za modrog dragulja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2019. 19:26

U trenucima dok se u medijima naveliko nagađa kada će Dani Olmo napustiti Dinamo, koji će biti njegov sljedeći klub i koliko će iznositi odšteta za najskupocjenijeg Dinamovog nogometaša, u talijanskim medijima zakotrljala se priča o mogućem transferu drugog dinamovca.

Riječ je o Dinamovom dragulju 17-godišnjem Jošku Gvardiolu.

On je najmlađi igrač u svlačionici Modrih koji je za prvu momčad skupio dva nastupa. Podsjećamo, nedavno je zabio gol Interu i nakon toga se odvezao kući tramvajem, te postao hit u hrvatskim medijima.

Il Messaggero piše o interesu talijanskog velikana Rome za mladog Guardiola, iako se ne spominju konkretne svote koliko su za njega spremni ponuditi.

Harkiv, 221019. 
Kamp Metalista.
Shakthar i Dinamo
Utakmica 3. kola skupine C UEFA Liga mladih. 
Na fotografiji: Josko Gvardiol.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX/Facebook

Gvardiol je inače mladi hrvatski reprezentativac, igra na poziciji braniča, a uz Antonija Marina (18) slovi za jednog od najtalentiranijih igrača Dinamovog 'novog vala'.

Podsjećamo, ranije su iz Dinama pravac Rome išli druga dva dinamovca, Tin Jedvaj i Ante Ćorić, ali se tim potezom nisu previše usrećili i u slavnom rimskom klubu se nisu dokazali.

Linker
28. travanj 2024 09:03