Foto: Damir Krajac / CROPIX
NOVO IME NA MAKSIMIRU

U SJENI PRESUDE MAMIĆU U DINAMU I DALJE RADE NA TRANSFERIMA Modri sve dogovorili s Grcima: Povremeni reprezentativac danas stiže na liječnički pregled

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. lipanj 2018. 10:23

U sjeni presude Zdravku Mamiću, u Dinamu i dalje rade na transferima. Tako je jučerašnji dan donio Modrima, po svemu sudeći, novog lijevog beka. Dinamo i PAOK dogovorili su visinu odštete, ona će biti 350 tisuća eura, a Leovac bi danas s odmora trebao doći u Zagreb i obaviti liječničke preglede.

Postoji još mala rezerva, Dinamo i Leovac trebaju dogovoriti neke detalje buduće suradnje, naravno, treba vidjeti i hoće li proći liječnički, međutim, 90 i nešto posto transfera je odrađeno, Leovac bi danas ili sutra trebao postati Dinamov igrač. Iz četvrtog ili petog pokušaja.

Dinamo i PAOK nekoliko su zadnjih dana pregovarali, Grci su tražili odštetu od 400 tisuća eura, Dinamova zadnja ponuda bila je 350 tisuća, uz dodatak postotka od budućeg transfera. Možda bi solunski klub i ostao ‘tvrd’ da Leovac nije poručio kako je spreman doći na pripreme i odraditi ugovor do kraja, makar ne igrao, a ugovor je tamo izdašniji nego u Maksimiru. Tada su u PAOK-u izračunali da im je isplativije pristati na nižu odštetu, prihvatili su je, a sad slijedi još završni dogovor Dinama i Leovca. No, obje strane znaju koje su granice dogovora, tu ne bi trebalo biti problema i priča je stigla u fazu da samo čudo može odvojiti Leovca od Dinama.

Uz Gavranovića tako bi još jedan bivši Rijekin igrač sljedeće sezone trebao braniti Dinamove boje.

Linker
08. svibanj 2024 01:50