screenshot facebook
ŽUSUSRET PRVENSTVU

U 'ŠUMSKOJ RAPSODIJI' SJAJNI UVJETI, ALI I IZNIMNO STROGO OSIGURANJE Delegacija HNS-a obišla kamp Vatrenih za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. svibanj 2018. 00:27

Delegacija HNS-a obišla je u Rusiji kamp 'Šumska rapsodija', u kojem će boraviti hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Iličevu te terene za treninge u Roščinu, šezdesetak kilometara od St. Peterbourga. HNS-ovci s Rusima rješavaju zadnje detalje vezane za smještaj, rad i odmor igrača, a s njima je i predstavnik marketinške agencije VOX.

U kontroli su Damir Vrbanović, Dražen Ladić, Miroslav Marković, Iva Olivari i Koraljka Petrinović.

- Vrijeme je prekrasno, kažu Rusi da smo im donijeli sunce, eto oko 20 stupnjeva. Tu smo na jezeru, bonaca je, kao da smo kod nas na moru - javio nam se Damir Vrbanović, izvršni direktor. Ima samo riječi hvale...

- Hotel je odličan, u zelenilu, ne zovu ga tek tako rapsodijom. Teško bi se mogla naći zamjerka. U njemu ćemo biti sami, osiguranje je izuzetno. Ograđen je, već preko ulazne rampe nitko neće moći ući tko nije najavljen ili nema akreditaciju - dodao je Vrbanović.

U Rusiji će vjerojatno biti najjače osiguranje na koje je ikad naišla hrvatska reprezentacija na velikim natjecanjima.

- Ovaj kraj je prekrasan, tu su te brojne njihove dače (vikendice), gdje građani St. Peterburga dolaze na odmor. Od hotela do sportskog centra imamo točno 12,5 minuta ugodne vožnje kroz šumu, do Roščina.

U tom mjestu napravili su potpuno novi objekt.

Novi stadion

- Uvjeti su fenomenalni, na najvišoj razini. Od svlačionica, preko 500 sjedalica na tribini, prostorija za liječnike, fitness, wellness, dakako do odličnog press centra. Nitko ovaj stadion još nije koristio, samo za nas je napravljen, naš prvi trening bit će javan i to će biti službeno otvorenje. Tek nakon SP-a lokalni klubovi će moći igrati na njemu.

Vrbanović kaže da su domaćini super srdačni.

- Oduševljeno su nas primili, najavili su nekoliko stotina ljudi, možda i tisuću, na otvorenom treningu, jedva čekaju da dođe hrvaska reprezentacija. Travnjak je dobar, ali kako ovdje na sjeveru ponešto kasni vegetacija, još trava nije do kraja formirana, no za dva-tri tjedna trebao bi biti idealan. Potpuno je prirodan - zaključio je Vrbanović.

Linker
26. svibanj 2024 05:09