Aurier sa suigračima iz Tottenhama
 DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP
Nema više popusta

U Tottenhamu izgubili živce s nestašnom zvijezdom i odrapili mu kaznu od čak 150.000 eura

Već tri puta prekršio je pravila o socijalnom distanciranju i stigle su ga sankcije
Piše: HinaObjavljeno: 22. svibanj 2020. 15:08

Vodstvo engleskog premierligaša Tottenhama kaznit će braniča Sergea Auriera sa čak 150.000 eura nakon što je već tri puta prekršio pravila o socijalnom distanciranju.

Aurier je prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karantene. Reprezentativac Obale Bjelokosti pozvao je frizera u svoj dom kako bi imao novu frizuru za povratak na trening.

Bio je to već treći put da krši pravila. Prvom prilikom je snimljen kako trči zajedno s prijateljem, a zatim je na svoj Instagram postavio još jedan video kako u parku trenira zajedno sa svojim suigračem iz Spursa.

Njegova je karijera je puna problematičnog ponašanja. Tako je u svibnju 2016. dok je bio igrač PSG-a, osuđen na dva mjeseca zatvora uvjetno jer je ispred jednog pariškog noćnog kluba laktom udario policajca.

Samo tri mjeseca ranije PSG-a ga je kaznio sa 180.000 eura jer je preko društvenih mreža pisao uvrede o svojim suigračima - Angelu di Mariji, Van der Wielu, Salvatoreu Siriguu, Zlatanu Ibrahimoviću i treneru Laurentu Blancu.

Linker
19. travanj 2024 17:56