Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
JOKER U NAPADU

UBOJITA DEVETKA ZAUSTAVILA VELIKI BAYERN, A ZA ISLAND TVRDI 'Ta utakmica nam može odrediti cijeli tijek kvalifikacija'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. studeni 2016. 09:33

Andrej Kramarić stigao je s bodom iz Allianz Arene u torbi. Njegov Hoffenheim grabi iznad svih očekivanja, a on potvrđuje klasu.

- Island je jedan od najtežih protivnika. Možda ne toliko na papiru, koliko nama u glavama. Svi smo svjesni kakav je njihov nogomet, a kakav je naš. To će biti vrlo zanimljiva utakmica, koja može odrediti cijeli tijek kvalifikacija i nadam se da ćemo napraviti dobar posao - kazao je Kramarić, pa se osvrnuo na izostanak dvojice islandskih napadača:

- Kad mi kažete Island, prvenstveno vidim čvrstu i discipliniranu momčad, što se tiče obrambenog garda. Tako da ništa ne mora značiti što dva napadača neće biti u kadru. Kod njih cijela ekipa igra, sigurno će biti kompaktni u defenzivnom bloku. Na Euru su pokazali zavidne utakmice, moramo biti spremni. Možda će biti slično kao protiv Finske, ali može biti i puno neugodnije.

Novinari često pitaju Kramarića očekuje li se u postavi.

- To ne smijete mene pitati. Naravno da svatko želi igrati što je više moguće, ali najbitnije je da Hrvatska pobijedi. Ne veselimo se onda samo mi, nego i cijeli hrvatski narod - zaključio je Hoffenheimov napadač.

Linker
17. svibanj 2024 11:19