Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
SUČELJAVANJE

UDRUGA 'DINAMO TO SMO MI' POZIVA UPRAVU GNK DINAMO NA JAVNU DEBATU 'Želimo da tema preoblikovanja prestane biti obavijena velom tajne'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2018. 13:30

Udruga 'Dinamo - to smo mi' pozvala je čelnike GNK Dinama na javnu debatu s temom preoblikovanja Dinama iz udruge građana u športsko dioničko društvo.

"S obzirom na to da pokušaj preoblikovanja traje skoro četiri godine, u javnom diskursu uprava Kluba nije na niti jedan način svojim navijačima i članovima pobliže objasnila i približila potrebu preoblikovanja Dinama. Ovim putem pozivamo čelništvo Kluba da tema preoblikovanja Dinama prestane biti obavijena velom tajne te im nudimo priliku za raspravu; okrugli stol ili tribina kao format sučeljavanja ostavljamo na izbor upravi Dinama. Lokaciju, vrijeme i medij, također prepuštamo na odabir Dinamu, a naš jedini uvjet je da sučeljavanje bude javno. Vrijeme je da članovi Dinama budu točno upoznati s konkretnim potezima koji će odrediti budućnost i razvoj njihovog Kluba", stoji u pozivu udruge 'Dinamo - to smo mi'.

Linker
30. travanj 2024 12:49