Damir Krajač/CROPIX
SVI PUTEVI VODE U ZAGREB

UJEDINJENI NAVIJAČI Dvije do tri tisuće torcidaša na Istoku, a samo 14 na Jugu

BBB: Budite pametni, ne nasjedajte na provokacije
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 30. studeni 2013. 17:57

Hajduk je prijavio samo 14 vaučera za svoje navijače. Oni će se naći na južnoj tribini. Ostali Hajdukovi navijači kupuju ulaznice za istok. Procjenjuje se da će ih ondje biti dvije do tri tisuće.

Teško da će se ponoviti brojka od pet tisuća, koliko ih je pratilo Hajduk u finalu Kupa prošle sezone protiv Lokomotive u Maksimiru, ali sigurno je da će Hajduk imati brojnu i glasnu podršku s tribina. Igrokaz sa vaučerima i Mamićevo ukidanje te HNS-ove odluke nije ništa promijenilo. Hajdukovci će na tribine Maksimira zajedno s navijačima Dinama.

BBB: Budite pametni, ne nasjedajte na provokacije

Navijači Dinama bavili su se pravnom tematikom za zagrijavanje uoči derbija. Naime, skupljaju se potpisi za zahtjev da navijači budu punopravna stranka u inspekcijskom postupku da bi pravnim metodama ostvarili svoja prava koja imaju kao članovi kluba.

“Na utakmici budite pametni. Koristite uličnu inteligenciju, ne nasjedajte na provokacije koga god ubacili među nas i zapamtite da je snaga u zajedništvu”, stoji u naputku ZZD-a koji je svoje članove podsjetio da im Zakon dopušta korištenje mobitela za snimanje. Vjerojatno da bi zabilježili eventualnu policijsku represiju koja se može očekivati.

“Svi, ali baš svi na istok. Animirajte sve svoje prijatelje, nema opravdanja za nedolazak. Svi k’o jedan! Zajedno za Dinamo!”, zaključuje građanska inicijativa Zajedno za Dinamo

Linker
21. rujan 2024 15:47