Getty
PIŠE MARCA

United ga neće, ali ima tko hoće: Barcin Pedro za 30 mil. eura stiže u London

Španjolski nogometni reprezentativac Pedro Rodriguez (28) uskoro bi trebao zaigrati u engleskoj Premierligi. Ali ne u redovima Manchester Uniteda kako se dugo nagađalo, već u redovima londonskog Chelseaja.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. kolovoz 2015. 18:34

Vijest donosi madridska Marca, a o tome pišu i svi otočki mediji.

Transfer bi se mogao i službeno odigrati već danas, a Chelsea će Barceloni za Pedra platiti 30 milijuna eura odštete. Dugo vremena je lider u borbi za dovođenje ovog sjajnog desnog krila bio Manchester United, ali Marca navodi kako su se 'crveni vragovi' povukli iz utrke u utorak navečer.

Ponuda 'bluesa' bila je tek 2.8 milijuna eura veća od one 'crvenih vragova', ali očito dovoljna kako bi došlo do realizacije posla. Na Stamford Bridgeu će se Pedro ponovno ujediniti sa sunarodnjakom Cescom Fabregasom s kojim je ranije dijelio svlačionicu u Barceloni.

Daily Mail navodi kako će Pedrov dolazak u Chelsea vrlo vjerojatno biti okidač za odlazak Kolumbijca Juana Cuadrada u Juventus. Cuadrado je u Chelsea stigao u veljači ove godine iz Fiorentine za 35 milijuna eura, ali se nije uspio dokazati i nametnuti.

Pedru će Chelsea biti tek drugi klub u profesionalnoj karijeri budući je od 2008. godine do danas branio boje Barcelone.

Linker
23. rujan 2024 20:05