TIZIANA FABI AFP
RIJEČI HVALE

URUGVAJAC OTKRIO TAJNU SVLAČIONICE MILANSKOG INTERA I NAHVALIO MARCELA BRZZOVIĆA 'Za mene, on je naš najbolji igrač, samo mi znamo koliko je dobar'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2020. 18:18

Mnogobrojni epiteti vezuju se, poglavito iz talijanskih medija na račun igre i nogometnog umijeća Marcela Brozovića. Hrvatski nogometni reprezentativac iz tjedna u tjedan očaravao je publiku na San Siru, gdje uspješno nosi dres Intera. To bi se u svakom slučaju i nastavilo da se u nogomet, ali i u živote ljudi općenito nije umiješao koronavirus.

Brozović je ove sezone zaista maestralno igrao, a to nije promaklo ni njegovim klupskim suigračima. Jedan je takav, a radi se o Matiasu Vecinu ustvrdio da je Hrvat, ni manje ni više, najbolji igrač kluba.

- Marcelo je za mene najbolji igrač momčadi. Gledajući izvana, netko možda misli kako to nije realno, ali mi koji s njim dijelimo svlačionicu znamo koliko je poseban igrač - rekao je urugvajski nogometaš.

Brozovićeve partije taman prije prekida zbog korone prokomentirali su i novinari talijanske Gazzette dello Sport koji su ga prozvali "božanstvom novog Intera".

Linker
25. travanj 2024 08:46