HOROR NA TRIBINI

UTAKMICA U FRANCUSKOJ PREKINUTA NAKON STRAVIČNIH SCENA NA TRIBINI Navijači krenuli slaviti gol, a onda je popustila ograda: Ima i teže ozlijeđenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2017. 23:29

U utakmici 8. kola francuskog prvenstva između Amiensa i Lillea došlo je do stravičnih scena nakon što je gostujuća momčad povela, a njihovi navijači krenuli slaviti pogodak.

Naime, nakon što je Fode Ballo Toure zabio za Nicu, dotrčao je do svojih navijača kako bi proslavio pogodak, ali tijekom slavlja ograda je popustila i fanovi Lillea počeli su 'letjeti' jedni preko drugih.

Vrlo brzo uslijedio je i prekid utakmice, a zaštitari i nogometaši odmah su počeli pomagati navijačima, a prve informacije govore kako je ozlijeđeno oko 18 navijača, troje teže i odmah su prebačeni u bolnicu.

Prekid je trajao više od 20 minuta, a nakon kriznog sastanka oba kluba došlo je do zaključka kako će se susret završiti u nedjelju.

- Sigurnost navijača više nije zagarantirana. Troje je ljudi evakuirano i teško ozlijeđeno, a 18 ima manje ozljede - rekao je delegat francuskog prvenstva.

Valja napomenuti kako je Amiens u sedam odigranih utakmica u prvenstvu tek dvaput stigao do pobjede i upisao pet poraza te se tako nalazi na 16. mjestu na tablici. S druge strane Lille ima još gori učniak obzirom kako je ostvario samo jednu pobjedu u sedam utakmica.

Linker
19. travanj 2024 01:57