Martin Rose/Getty Images / Bongarts/Getty Images
OGLASIO SE PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

UTUČENI HALILOVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA HSV-A 'Nije mi lako gledati kako HSV gubi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2016. 18:34

Od dolaska Alena Halilovića u HSV-u su očekivali velike stvari. Navijači su vjerovali da će talentirani hrvatski veznjak uskoro postati nosioc igre momčadi, ali to se zasad nije dogodilo.

HSV nakon deset odigranih bundesligaških kola čami na začelju ljestvice s tek dva osvojena boda, a iza 20-godišnjeg Halilovića šest je nastupa bez postignutog gola. Markus Gisdol na trenerskoj klupi je naslijedio Bruna Labbadiju, Halilović je preselio među rezerve i posljednji ogled protiv Borussije Dortmund je gledao s tribina, a cijela momčad uključujući hrvatskog veznjaka našla se na meti kritika.

Halilović se putem društvenih mreža odlučio obratiti navijačima.

"Našim navijačima: Mogu razumjeti da niste zadovoljni s trenutnom klupskom situacijom. Volio bih da sam mogao igrati u subotu i pomoći našoj momčadi i vjerujte mi da mi nije lako gledati utakmicu s tribina i gledati kako HSV gubi. Sve što mogu je obećati vam da ću davati sve od sebe na svakom treningu kako bih se vratio na travnjake nakon reprezentativne stanke i kako bih pomogao momčadi da napokon počne pobjeđivati i osvajati bodove koji na očajnički trebaju. Navijači zaslužuju više", poručio je Halilović čija je momčad za vikend kod kuće poražena od Borussije Dortmund s 2:5.

Linker
30. travanj 2024 02:45