Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
BURNO I NAKON SKUPŠTINE

VATRENA POBJEDNIČKA PRESSICA Šuker se zahvalio Šimiću, poslao poruku Plenkoviću, pa se žestoko obrušio na Novu TV

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 22. prosinac 2017. 18:07

Glasovi i napori opozicije pali su u vodu, jer Davor Šuker je u hotelu Sheraton sa 47 glasova za, jednim protiv te tri suzdržana podržan kao stari/novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

- Nije to prvi put, kad bismo god tražili sastanke i dijalog, uvijek bi ista strana odbijala razgovor. Zahvaljujem Dariju Šimiću koji poziva na priču, razgovor i jedinstvo. Znali smo što će se dogoditi, ali zahvaljujem se ostalima, jer bi HNS mogao biti ponosan. Najvažnije je da je sportska obitelj zadovoljna. Tražim iskorak prema navijačkim grupama, da napravimo festival nogometa gdje bismo kazali i ukazali, jer jasno je da ne znamo sve. Napravit ćemo reorganizaciju, ali to nije lako učiniti - započeo je pobjednički govor pred medijima Šuker.

Govorio je Šuker i o Plenkovićevim izjavama: - Politika se ne bi trebala miješati u nogomet, a preko 200-tinjak milijuna koje Savez ostvaruje daje mu moć da radi po Statutu onako kako želi. No, ne bih volio pričati o politici, da ne završimo poput Perua. Naš Statut ćemo možda i mijenjati, ali nije to baš tako lako. Interes hrvatskog nogometa nisu samo ova dva pitanja, ali imam ja velika leđa pa vi slobodno možete zabijati - završio je Šuker uz novu utakmicu s novinarima:

- Što bi to loše trebala otkriti sportska inspekcija? Koliko je sportska inspekcija bila u drugim sportovima? Dajte to istražite. Gledao sam dokle to može otići da jedna Nova TV toliko potroši, a onda protivnici dobiju dva glasa, prenosi Gol.hr.

Linker
04. svibanj 2024 23:50