Reuters / Kai Pfaffenbach / REUTERS
POTRAGA ZA STOPEROM

VATRENI BI BIO IDEALNO RJEŠENJE ZA DINAMO NAKON ODLASKA SIGALIJA, ALI POSTOJI PROBLEM Nijemci ga nemaju namjeru poslati u ligu ranga HNL-a

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. siječanj 2018. 17:07

Matej Mitrović, kao što smo već pisali, trenutno je nedostupan Dinamu. Niti ga Bešiktaš želi dati da bi ga se riješio, niti bi ga jeftino prodao.

Dakle, ta opcija sad, sredinom siječnja, nije moguća. No još jedan je igrač u sličnoj, čak i lošijoj situaciji od Mitrovića. Htio bi na SP, a u klubu ne igra. Štoviše, ovog vikenda nije bio ni na klupi.

Riječ je o Tinu Jedvaju, koji nakon ozljede i oporavka teško pronalazi minutažu u Bayeru iz Leverkusena. Dok je bio zdrav i igrao, bio je neupitan reprezentativac, no sad mu Rusija opasno visi. Najbolje bi mu bilo naći klub u kojem bi igrao, no je li to Dinamo? U Maksimiru sigurno ne bi imali ništa protiv, naći takvog igrača za relativno malen novac bio bi bingo.

Tin Jedvaj
Davor Pongracic / Hanza Media / Hanza Media

Međutim, kako čujemo, Leverkusen - premda je Bayer u odličnim odnosima s Dinamom - zasad uopće ne razmatra opciju slanja Jedvaja na posudbu u ligu ranga HNL-a. Mogu li Modri igrati na kartu kraja prijelaznog roka pa se nadati da bi zbog vremenske stiske i neka od dviju spomenutih opcija postala moguća? U ovom su trenutku izgledi mali...

Linker
06. svibanj 2024 11:48