GUŽVA PRED SPALADIUMOM

Vatreno ludilo u Dalmaciji: Hrvatska i Gruzija igrati će na rasprodanom Poljudu!

Piše: ArhivaObjavljeno: 03. lipanj 2011. 15:22

Velika navala za ulaznicama i na sami dan utakmice s Gruzijom na Poljudu. Naime, karte se mogu kupiti još jedino na blagajni Spaladiuma, pa je nekako bilo za očekivati kako će ispred splitske Arene biti velika potražnja. Tako je i bilo, već prije 10 sati skupilo se svijeta, svi u nadi kako će u posljednji trenutak doći do ulaznica iako najave od dana ranije nisu bile optimistične. Govorilo se kako će svi sektori i prije zadnjega dana biti rasprodani, ali oni što su strpljivo čekali u redu nisu gubili nadu.

Kada je malo iza 10 i po prodavačica otvorila maleni prozor blagajane radost je nastupila u okupljenom mnoštvu. I dok su novi vlasnici ulaznica sretno napuštali prostor oko Spaladium arene u redu smo zatekli i nekoliko navijača iz Širokoga Brijega.

- Nismo htjeli kupiti karte ranije već na dan utakmice, a sad mi je žao jer bi mogli ostati bez karata. Ovo nam je prva utakmica hrvatske reprezentacije na koju idemo, tražili smo svi slobodan dan na poslu. Baš bi voljeli vidjeti tu atmosferu na Poljudu, za to smo i odlučili doći. Vjerujem da će biti bolje nego u Zagrebu. Veselimo se i nadamo se da ćemo ipak doći do karata, pa makar i na crno – kazali su nam susjedi iz Hercegovine.

Provjerili smo i na blagajni, ujutro oko 11.00 bilo je ostalo vrlo malo ulaznica za istok i nešto za zapad, pa je sigurno kako će poljudska ljepotica biti ispunjena do vrha.

Linker
24. rujan 2024 01:18