Boris Kovacev / Hanza Media / Hanza Media
TEŠKI DANI ZA BUGARA

VEČER ZA ZABORAV NA MAKSIMIRU Zdravko Mamić došao tješiti Peteva, pokisli dinamovci nakon debakla bez jedne jedine riječi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2016. 00:01

Veliko razočaranje je bilo u Dinamovoj svlačionici. Vidjelo se to na licima svih, pokisli, potpuno utučeni izlazili su iz svlačionice, a trenersku svlačionicu posjetio je i Zdravko Mamić, koji je došao tješiti Ivajla Peteva. Vrlo mali dio igrača izašao je na glavni ulaz, svi ostali otišli su na neku drugu stranu, izbjegavajući novinare. Bez riječi, bez komentara, nakon što se nisu proslavili na terenu, nisu se pokazali niti poslije utakmice.

Za to vrijeme Istrani su bili nasmiješeni, ushićeni, neki su vikali "gdje su premije", drugi prepričavali da se Istrin bod slavi i u Rijeci.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, parirali smo Dinamu, možda smo mogli uzeti i sva tri boda. Ja sam isto promašio veliku šansu, ali dobar je bod. Dinamo je neprepoznatljiv, Rijeka je u ovom trenutku miljama daleko. Možda je sudac mogao isključiti Šifa kod penala, ali dobro... - kazao je Valentino Stepčić dok je Goran Roce dodao:

- Napravili smo ono što smo se dogovarali, odigrali pravu utakmicu. Zasluženo smo osvojili bod, suđenje ne bih komentirao pogotovo u provm dijelu - rekao je strijelac pogotka s bijele točke.

Linker
04. svibanj 2024 18:54