REUTERS/Susana Vera
PONUDE PLJUŠTE SA SVIH STRANA

VEĆINA IGRAČA OVO MOŽE SAMO SANJATI! PET VELIKANA U BORBI ZA ČOVJEKA KOJI JE ZALUDIO SVIJET Parižani već ponudili 80 mil. eura, u utrku ušao i Juve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2019. 20:24

Jedan od najatraktivnijih transfera u ljetnome prijelaznom roku svakako je onaj Matthijsa de Ligta. Mladi je Nizozemac nakon sjajne sezone s Ajaxom objavio da vrlo vjerojatno odlazi s Johan Cruyff Arene.

Njegov je menadžer Mino Raiola potvrdio interes Barcelone koja je već u svoje redove dovela njegovog suigrača i sunarodnjaka Frenkieja de Jonga, međutim u priču se uključio PSG koji je spreman platiti 80 milijuna eura za talentiranog braniča.

Situacija se zakomplicirala kada su se u utrku za de Ligta uključili Manchester United i Liverpool, a prema najnovijim informacijama - kako prenosi Tuttosport - na mega-transfer spreman je i Juventus! Navodno je već postignut usmeni dogovor između sportskog direktora Pavela Nedveda i de Ligtova agenta Raiole, no nikakvih detaljnijih informacija za javnost i dalje nema.

19-godišnji je Nizozemac samo potvrdio da će odluku o svojoj budućnosti donijeti kada se vrati s odmora kasnije ovoga mjeseca, ali je dodatno zaintrigirao izjavom da ga je na transfer potaknuo i - ni manje ni više - Cristiano Ronaldo.

Je li zaista došlo do kontakta između slavnog Portugalca i nizozemskog wunderkinda, zasad nije potvrđeno.

Linker
07. svibanj 2024 20:25