Screenshot: Mundo
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

VELIKA KRAĐA HRVATA TEMA DANA U BARCELONI Manchester United započeo lov na Ivana Rakitića!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2016. 13:26

Koliko je važan Ivan Rakitić (28) za Barcelonu dobro ilustrira i naslovnica Mundo Deportiva na kojem je glavna priča dana upravo hrvatski reprezentativac.

U tekstu pod naslovom 'Rakitićevo produljenje je ključno' objašnjava se zašto je za katalonskog velikana ključno da obnovi ugovore sa svojim zvijezdama, s naglaskom na Rakitića.

Aktualni ugovor Rakitiću istječe na ljeto 2019. godine, ali već sad mu nude produljenje. Mundo Deportivo navodi kako se u klubu žele osigurati da Rakitić ne dođe u iskušenje da pronađe nove izazove, a jedan od njih svakako bi bio odlazak u Manchester United kod Josea Mourinha, koji je navodno pokazao interes za njegov transfer i želi ga 'ukrasti'.

Mourinho je u potrazi za veznjakom uz kojeg bi najbolje došao do izražaja talent Paula Pogbe, najskupljeg nogometaša svijeta, ali teško je zamisliti da bi Barcelona mogla pustiti Rakitića bez obzira na visinu ponude.

"Usprkos proscima najkorištenijem igraču kluba je Barcelona prioritet", navode u tekstu Mundo Deportiva.

Podsjećamo, ranije su produljenja s Kataloncima potpisali Neymar, Mascherano i Busquets. Sada je stigao red na Rakitića koji je označen kao prioritet.

Linker
12. kolovoz 2022 22:35