Tom Dubravec / CROPIX
HAJDUK

Velika pomoć Sušića

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 27. lipanj 2014. 03:18

Hajduk je u četvrtak otputovao u Sloveniju gdje će provesti dva tjedna na završnom dijelu pripremama i podigrati pet prijateljskih utakmica. Nema zvučnih pojačanja (Hajduk želi Brazilca Joa), a najzanimljivija imena u kadru trenera Igora Tudora sigurno su dvojica najmlađih Andrija Balić i Nikola Vlašić. Hajduk ima u kadru 21 igrača i četvoricu vratara.

Na popisu nema Tomislava Kiša i Mateja Jonjića koji će na posudbu, dok će se Mislav Anđelković naknadno priključiti momčadi jer je trenutno lakše ozlijeđen. Od ozljede se oporavlja i Tonći Mujan.

Naknadno bi se trebali priključiti Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić koji su bili sa reprezentacijom BiH u Brazilu. Na račun toga Hajduk će inkasirati od FIFA-e 150 tisuća eura, a kako im je izbornik Safet Sušić dao priliku da zaigraju (što su obojica objeručke iskoristili, Vršajević je zabio gol, a Sušić je bio asistent u pobjedi protiv Irana), Hajduk bi konačno mogao realizirati njihove transfere u inozemstvo.

Za Vršajevića se već dugo spominje interes Sivaspora, a mogao bi i Sušić jr. put Turske, posebno ako Pape tamo preuzme neki od klubova...

Linker
11. svibanj 2024 19:53