Na fotografiji: Igor Bubnjić, Dino Mikanović i Niko Datković
 CROPIX
'TO JE REPREZENTATIVNI KALIBAR'

VELIKA VIJEST IZ ZAGREBAČKOG PREDGRAĐA! MALOTKO JE VJEROVAO DA BI SE TO MOGLO DOGODITI Bivši hrvatski reprezentativac potpisao za peti klub HNL-a!

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 16. veljača 2018. 09:16

Iako je konkurecija na stoperskim pozicijama poprilično jaka, Inter je odlučio angažirati još jednog braniča. Dalo se na poluvremenu utakmice između Intera i Slaven Belupa čuti da postoji mogućnost da Igor Bubnjić potpiše za Zaprešićane, no mnogi su bili skeptični po tom pitanju, kao da nisu vjerovali da bi bivši hrvatski reprezentativac mogao odjenuti dres petoplasirane momčadi HNL-a.

No, eto, stasiti je branič jučer potpisao za Diva iz predgrađa, a u Zaprešiću su zadovoljni s novom akvizicijom, ali i oprezni jer ne znaju u kakvom je stanju Bubnjić.

Inače, Bubnjić se afirmirao u Slavenu Belupu, a onda se uputio prema Italiji, točnije u Udinese, pa je sreću tražio na posudbama u Carpiju i Bresci. Samir Toplak nije mogao sakriti zadovoljstvo, iako i on poziva na oprez...

Ivan Brkic / Glas Podravine / CROPIX
CROPIX

- Imam četiri vrhunska stopera, a sada se dolaskom Bubnjića konkurencija dodatno zaoštrila. No, moramo biti oprezni, ne znam u kakvom je stanju, je li do kraja zaliječio ozljedu. Imamo dosta upitnika, tek kada s njim obavim razgovor moći ću nešto konkretnije kazati - istaknuo je Toplak pa dodao:

- Bubnjić kojega ja pamtim iz Slavena pa i Udinesea, to je reprezentativni kalibar, uostalom, upisao je dva nastupa za A vrstu. Iza njega je duže razdoblje bez utakmica, zato doista moram vidjeti u kakvom je stanju.

Inače, Čeliković nije uspio ostvariti inozemni transfer stoga ostaje u Zaprešiću i potpisao je ugovor...

- Pero (Mamić) je momentalno prvi lijevi bek, no Čeliković ima iskustvo, vjerojatno mu je tijekom priprema glava bila u nekom transferu pa nije bio onakav kakvog ga pamtim i mora se dobro potruditi da izbaci Peru. Sve u svemu, zadovoljan sam s prijelaznim rokom, zbilja imamo dobru momčad - zaključio je Toplak.

Linker
03. svibanj 2024 19:30