Na fotografiji: Damir Mišković i Davor Šuker.
 Srđan Vrančić / CROPIX
KONSTRUKTIVNA OPOZICIJA

VELIKI GAZDA RIJEKE OBJAVIO ŠTO OČEKUJE OD PREDSJEDNIKA HNS-A Afere ne donose boljitak, a Šukera ćemo tjerati na rad!

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. siječanj 2018. 00:45

Pričamo li o najtežim trenucima u prošloj sezoni, teško ćemo zaobići ružne poruke koje je Armada usmjerila na adresu Damira Miškovića?

"Rekao sam jako puno puta da mene klub bez sretnih navijača ne zanima. Sada sam i privatni vlasnik, ali više nego ikada želim da Rijeka bude javni klub svih nas koji je volimo. Ako Rijekini navijači misle da ne radim dobro za klub, odmah ću se povući. Da je raspisani referendum to pokazao, ja više ne bih bio u klubu. Trebam li nekome dokazivati da nisam u Rijeci zbog financijske koristi? Naravno da navijači imaju pravo biti razočarani nekim potezima, da će za neke - s pravom - reći da su bili krivi, ali to se ne smije raditi na način koji je štetan za klub. Primjerice, upaljenim bakljama ili petardama na utakmicama", rekao je Mišković.

U kakvim ste sada odnosima s Davorom Šukerom. Jeste li uz njega ili...?

"Od prvog dana dolaska u Rijeku ponavljam da svi klubovi moraju surađivati, razgovarati i raspravljati kako bi nam svima bilo bolje. Još nisam doživio da je nekome svađa ili afera donijela boljitak. Što se tiče Šukera, nisam bio zadovoljan njegovim radom i zato sam bio za drugog kandidata, ali Šuker je izabran, to je nešto što svi moramo poštivati, a ja sam mu odmah rekao da ćemo mi u Rijeci biti njegova opozicija, ali konstruktivna opozicija. Planiram se aktivnije uključiti u rad Saveza, vjerujem da će biti više vremena za to i da ću stvari s kojima neću biti zadovoljan uspjeti promijeniti."

Linker
18. svibanj 2024 15:05