NAPLES, ITALY - MAY 03: Rafael Benitez head coach of Napoli during the Serie A match between SSC Napoli and AC Milan at Stadio San Paolo on May 3, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
 Giuseppe Bellini / Getty Images / 2015 Getty Images
BENITEZU'TEK' 52 MILIJUNA

Veliki zaokret u politici Reala: Je li moguće da je za 'kraljeve' prijelazni rok završen?

Nakon sezone bez osvojenog trofeja očekivalo se kako će u španjolskom nogometnom gigantu Real Madridu ovog ljeta kupovati kao ludi. Uostalom to ne bi bilo nikakvo iznenađenje jer je Kraljevski klub poznat po suludom trošenju novca i plaćanju nestvarnih iznosa za odštete zvijezda.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. kolovoz 2015. 10:32

No, Realov predsjednik Florentino Perez dosad je ovog ljeta potrošio 'tek' 52 milijuna eura. Neki od Realovih transfera prošli su ispod radara, prilično nezamijećeno, a najskuplji od njih je onaj Danila za 31.5 milijuna eura. Ostatak otpada da Valleja, Kiku Casilla i povratak Casemira iz Porta.

S obzirom da je Real posljednjih šest godina na pojačanja potrošio više od 700 milijuna eura i s obzirom da su u tom periodu dovedene zvijezde poput Cristiana Ronalda, Kake, Karima Benzeme, Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza, ovog je ljeta Real uistinu stegnuo remen. Ili je to tek zatišje pred buru.

I španjolski mediji uvjereni su da u Realu tek trebaju dovesti "kapitalca". Kako sada stvari stoje najveće su šanse da to bude Manchester Unitedov vratar David De Gea, o čemu se priča od početka ljeta.

U svakom slučaju sve će biti poznato uskoro. Prijelazni rok se zatvara 31. kolovoza, a mnogi su skloni reći da Real s ovakvim sastavom i Rafom Benitezom za kormilom, koji je naslijedio Carla Ancelottija, nema pretjerane šanse za borbu protiv Barcelone u Primeri.

Linker
22. rujan 2024 06:40