REUTERS/Juan Medina
PIŠE MARCA

VELIKI ZAOKRET U REAL MADRIDU Na tajanstvenom sastanku dogovorena promjena plana, Zinedine Zidane odustao od jedne od najvećih želja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2019. 14:47

Paul Pogba bio je jedna od glavnih želja Real Madrida u ljetnom prijelaznom roku, ali čini se da francuski veznjak neće završiti na Santiago Bernabeuu. Barem ne ovoga ljeta.

Marca navodi kako je u Hotelu Ritz u Montrealu održan sastanak između predsjednika Florentina Pereza, direktora Josea Angela Sancheza i trenera Zinedinea Zidanea na kojem je dogovorena promjena strategije.

Iako Zidane i dalje želi Pogbu u dresu Reala, navodno se pomirio da zvijezdu Manchester Uniteda ovoga ljeta neće uspjeti dovesti ukoliko se ne dogodi čudo (Manchester United traži između 180 i 200 milijuna eura) i stoga će se klub okrenuti alternativama.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Cardiff City - Old Trafford, Manchester, Britain - May 12, 2019  Manchester United's Paul Pogba reacts after Cardiff City's Nathaniel Mendez-Laing scores their second goal     REUTERS/Andrew Yates  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

Zidane traži pojačanja u veznoj liniji. Dani Ceballos će vjerojatno na posudbu u Arsenal ili Tottenham, James Rodriguez je na transfer-listi, a budućnost Isca je upitna. Veznjaci na koje Zidane definitivno računa su Hazard, Modrić, Kroos, Valverde i Casemiro. Koje su uopće alternative za Pogbu?

Marca spominje Christiana Eriksena i Donnyja van de Beeka kao najrealnije opcije...

Linker
06. svibanj 2024 21:43