Screenshot: HNTV
NISU STIGLI IGRATI ZAJEDNO

VERBALNI OKRŠAJ GLAVNIH AKTERA VELIKE RAZMJENE DINAMA I RIJEKE Bolje da nisi ništa rekao! Ako to nije penal i to vidiš svaki dan - onda OK

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 09. travanj 2017. 16:40

Činilo se da će ovo biti derbi nakon kojeg neće biti govora o suđenju, ali sudačka nadoknada nas je demantirala. Barem ako je suditi po onome što kaže Franko Andrijašević, izravni akter onog duela s Markom Leškovićem.

- Na kraju je mogao biti i jedanaesterac za nas. Lešković me gurnuo, mislim da je to čisti penal i ne znam kako to Zebec nije vidio. Možda je bio pokriven ili nešto. Lešković kaže da se takvi dueli viđaju svaki dan? Ako on viđa svaki dan guranje s dvije ruke u 16 metara, onda OK. Bolje mu je da nije ništa rekao nego da je to rekao - rekao je Andrijašević o Leškoviću, s kojim je ljetos postao glavni akter velike razmjene između Dinama i Rijeke. Franko je završio na Rujevici, a Marko na Maksimiru.

- Sada sam zabio svima u HNL-u? Iskreno, više bih volio da nisam zabio pa da smo pobijedili. Mislim da smo ih u prvom poluvremenu ‘ubili’, trebali smo voditi, a onda nam se nakon pogotka dogodio pad, možda jer smo se malo i povukli. Šteta, bili smo tako blizu… Falilo je malo sreće da na kraju to dobijemo, ali imamo priliku, nastavljamo dalje, mislim da je sve na nama i vjerujem da ćemo uspjeti na kraju - dodao je prvi topnik Riječana.

Lica igrača Rijeke koji su izlazili iz svlačionice odavala su podijeljene emocije. S jedne strane zadovoljstvo zbog vrhunski odigrane utakmice, s druge žal zbog dva boda koja bi itekako puno značila.

- Mislim da smo bili bolja momčad od Dinama, imali smo puno prilika, pogotovo u prvom poluvremenu… Gledamo prema naprijed, utakmica je bila dobra s naše strane i šteta samo zbog pogotka na kraju. Još uvijek smo naprijed i sve ćemo napraviti da tamo i ostanemo - razmišljanje je Marija Gavranovića koji podvlači da razlog za zadovoljstvo može biti način igre koji je Rijeka prezentirala.

Nedostajala je bolja završnica.

- Bilo je važno ponovo odigrati jednu pravu utakmicu, ovo je tempo i ritam koji moramo držati, naravno i poboljšati neke detalje. Pred golom nismo bili onako dobri kao jesenas, ali siguran sam da ćemo i to popraviti - dodao je napadač Bijelih.

Svaka čast Soudaniju

Partiju na reprezentativnoj razini odigrao je u veznom redu Filip Bradarić koji je s Mišićem u velikoj mjeri dominirao u veznom redu.

- Ovo je ona prava Rijeka i mislim da smo ponovo pokazali da smo spremni za naslov prvaka i idemo ga dalje uzeti. Što je rekao Kek u svlačionici? Trener je rekao da je ponosan na nas, zahvalio se na svemu što smo pokazali. Vidio je on, a mislim i svi gledatelji, da smo ostavili srce na terenu i mislim da nema nikakve zamjerke. Svaka čast Soudaniju na pogotku, pokazao je zašto je taj koji za njih rješava utakmice - zaključio je Filip Bradarić.

Linker
19. travanj 2024 08:54