Screenshot: Twitter
ORIGINALAN POTEZ

VIDEO: BALOTELLIJEVA PROSLAVA BILA JE ZA POVIJEST, A POGLEDAJTE NOVI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Popeo se na ljestve i iznenadio sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2019. 00:29

Originalna prosla gola Luisa Acune obišla je svijet.

U utakmici druge gvatemalske lige između Deportivo Carche i Deportivo Jocotana koja je završila 1:0 pobjedom Carche viđena je zanimljiva proslava koje se ne bi posramio ni Mario Balotelli.

Acuna je zabio iz jedanaesterca u 80. minuti iz jedanaesterca nakon čegase popeo stepenicama do staromodog semafora na kojem se rezultat mijenja ručno. Uzeo je od službenika broj i sam zamijenio rezultat, za što je kažnjen žutim kartonom.

Mediji su odmah povukli paralelu njegove proslave s onom Marija Balotellija tijekom okršaja 27. kola francuskog prvenstva između njegovog Marseillea i St. Etiennea. Podsjećamo, u 12. minuti na asistenciju Floriana Thauvina Balotelli je zabio sjajan pogodak (polu)škaricama za vodstvo Marseillea i zatim učinio nešto dotad nezabilježeno.

Gol je odlučio proslaviti zajedno sa svojim suigračima, a slavlje je odmah i snimio te postavio video na svoju Instagram stranicu. Francesco Totti je prvi koji je proslavu pogotka obilježio 'selfijem', no Balotelli je prvi, koliko je poznato, koji je video slavlja odmah i objavio. Zajedno s njim u kadru se našao i naš reprezentativac Duje Ćaleta-Car koji je odigrao cijeli susret za Marseille.

Linker
01. svibanj 2024 19:43