Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
PREOKRET U POSLJEDNJIM MINUTAMA

VIDEO: BIVŠA ZVIJEZDA PREMIERSHIPA JOŠ JEDNOM POKAZALA DA NIJE ZABORAVILA ZABIJATI Prekaljeni as donio pobjedu, a onda sve uprskao nesportskim potezom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2018. 22:07

Nekadašnja zvijezda Arsenala i Manchester Uniteda i najbolji strijelac u povijesti nizozemske reprezentacije Robin van Persie u 35. godini i dalje zabija spektakularne pogotke. Da nije zaboravio zabijati, pokazao je i u 7. kolu nizozemske lige protiv Vitessea.

Gosti su načeli Feyenoord u 32. minuti pogotkom Slovaka Matusa Bera i tim se rezultatom otišlo na odmor. Izjednačujući pogodak postigao je brazilski branič Feyenoorda Botteghin na samom početku drugoga poluvremena.

Taj je rezultat na semaforu stajao sve do 88. minute kada je slobodan udarac izveo van Persie. Nizozemski golgeter snažno je i precizno opalio s oko 25 metara iskosa i neobranjivo pogodio lijevi gornji kut pored nemoćnog vratara Vitessea.

Sjajnu izvedbu proslavljeni je Nizozemac pokvario prekršajem za izravni crveni karton samo tri minute poslije. Zanimljivo je da su u ovoj utakmici još dvojica igrača Vitessea dobila crvene kartone, Bruns u 63. minuti i Doekhi u zadnjim sekundama utakmice.

Feyenoord nakon sedam kola na trećem mjestu ima 16 bodova, jednako kao i drugoplasirani Ajax, a na vrhu ljestice vodi PSV s pet bodova više.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 19:19