Screenshot
TAKO TO RADE U DINAMU

VIDEO: BJELICA OKUPIO CIJELU MOMČAD I SVIMA OBJAVIO VELIKU VIJEST Dani Olmo nije ni znao što se dogodilo, pogledajte emotivni trenutak s treninga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2019. 13:38

Dani Olmo u petak je po prvi put u karijeri pozvan u španjolsku A reprezentaciju, a trener Dinama Nenad Bjelica odlučio je 21-godišnjoj Dinamovoj zvijezdi to saopćiti na poseban način.

Bjelica je na jutarnjem je treningu okupio igrače, svi su se zagrlili i onda je objavio:

"Dečki, htio sam vam samo saopćiti jednu lijepu vijest, a to je da je naša momčad još jednog A reprezentativca stvorila, a to je Dani Olmo. Čestitam ti, Dani", rekao je Bjelica na što je cijela momčad glasno pozdravila Olma i čestitala mu na priznanju koje je danas stiglo iz Španjolske.

Potom je najbiolji igrač Dinama prošao obaveznu inicijaciju za nove reprezentativce, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu s Dinamovog treninga.

Španjolski izbornik Robert Moreno uvrstio je Olma na konačni popis 23 igrača za nadolazeće eurokvalifikacijske utakmice protiv Malte (Cadiz, 15. studenog) i Rumunjske (Madrid, 18. studenog).

Olmo je već bio na Morenovoj listi kandidata za A selekciju, ali nikad dosad ije ušao među sam uelitu. Sjajni dinamovac je u dresu Furije briljirao i na Europskom U21 prvenstvu na kojem je bio jedan od najboljih igrača mlade reprezentacije, a ujedno i najbolji pojedinac finalne utakmice. Za mladu reprezentaciju je upisao 14 nastupa, a pritom zabio šest golova.

Španjolska je vodeća momčad u skupini F sa 20 bodova, pet više od drugoplasirane Švedske.

Vratari: De Gea, Kepa, Pau López

Braniči: Carvajal, Navas, Gayá, Bernat, Albiol, Ramos, Íñigo Martínez, Pau Torres

Vezni: Busquets, Thiago, Rodri, Saúl, Cazorla, Fabián

Napadači: Rodrigo, Oyarzabal, Alcácer, Gerard Moreno, Morata, Dani Olmo.

Linker
20. travanj 2024 11:20