Screenshot: Youtube
SLUŽBENA PRESICA

VIDEO: BJELICA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA UOČI TEŠKOG ISPITA U PLZENU, PA SE NAŠALIO 'Sastav ću vam otkriti u finalu koje svi očekujemo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2019. 19:04

Dan uoči prve utakmice 1/16 finala Europske lige između Viktorije iz Plzena i zagrebačkog Dinama održana je presica Modrih na kojoj su se pojavili trener Nenad Bjelica i kapetan Arijan Ademi.

U proljetnom dijelu sezone Dinamo je uoči okršaja protiv Viktorije pobijedio Rudeš i Istru i s puno samopouzdanja ulazi u okršaj protiv Čeha.

"Nama su te prvenstvene utakmice poslužile da se napunimo samopouzdanjem. Mi se u njima nismo spremali za Rudeš i Istru, nego za Viktoriju. Vjerujem da ćemo ponoviti dobre igre i slaviti".

"Ponosan sam i sretan što sam dio ovakve ekipe koja je napravila povijesni rezultat. Spremni smo i želimo nastaviti gdje smo stali", poručio je Ademi.

*Konačan sastav za Viktoriju Bjelica nije otkrio. Uslijedilo je zanimljivo pitanje hoće li otkriti sastav ako Dinamo ode do finala Europske lige?

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

"Svečano obećajem da ću vam reći u tom finalu koje svi očekujemo. Šalim se. Prvo treba skočiti, pa reći hop. Igramo protiv odlične momčadi koja godinama ostvaruje odlične europske rezultate. A jasno da se nadam pprolazu i da ćemo otići još dalje".

*Ima li trener Bjelica poruku za navijače?

"Da budu uz nas, da nas bodre. Apeliramo na fer i korektno ponašanje. Da pokažu da su nam 12. igrač i vjerujem da će im igrači znati to uzvratiti na terenu".

*Koliko ste uspjeli proučiti igru Viktorije?

"Mi smo njih skautirali od onog trenutka otkad smo dobili informaciju da igramo protiv njih. Dobro smo ih proučili do najsitnijih detalja, kao vjerojatno i oni nas".

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

*Izostanak igrača, kako će to utjecati na momčad?

"Meni je žao igrača koji ne mogu nastupiti u tako važnoj utakmici, ali siguran sam da će oni koji će istrčati na teren pokazati svoju kvalitetu kao i uvijek. Imam povjerenje u svakog pojedinca koji će sutra istrčati na teren. Imamo širok roster igrača i mirno spavam", objasnio je Bjelica.

Ademi o Plzenu.

"Viktorija je kompaktna i tvrda momčad i znamo da nas očekuje tvrda i teška utakmica, ali napravit ćemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. Gledao sam Viktoriju protiv Rome i ona momčad koja pobijedi Romu nije slaba ekipa".

VIDEO: TOMO NIČOTA

Linker
27. travanj 2024 06:45