Foto: Damir Krajac / CROPIX
ČEKA SE TEK POTPIS

VIDEO: BJELICA POTVRDIO DOLAZAK SRPSKOG NAPADAČA Najbolji strijelac Prve HNL novo je pojačanje Modrih: 'Čekamo još samo dokumentaciju...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. siječanj 2019. 13:33

Kao što smo ranije najavili, najbolji strijelac HNL-a Komnen Andrić (23) biti će novi napadač Dinama! To nam je potvrdio i trener Modrih Nenad Bjelica.

- Čekamo još samo dokumentaciju, a ako tu sve bude u redu, onda sutra (nedjelja.nap.a) dolazi ovdje u Belek. Tu ćemo napraviti i liječnički pregled, i ako prođe sve kako treba, onda je Komnen Andrić napadač kojeg smo tražili - kazao je Bjelica.

Andrić je stigao u Zaprešić u ljeto 2018-te godine, na neki način bio je njegov novi nogometni početak. Bio je nada i veliki talent Radničkog iz Kragujevca i OFK Beograda, a onda se u srpnju 2016. godine otisnuo u inozemstvo, u redove portugalskog Belenensesa, ali ondje je imao problema s ozljedom, stagnirao je ni prva posudba u litavskom Žalgirisu, nije urodila plodom, u nejakoj konkurenciji samo devet nastupa i jedan gol značili su da 'to nije to'.

Onda je stigao tamo gdje odrastaju veliki igrači, u zaprešički Inter. Zapadno od Zagreba igrali u Luka Modrić, Eduardo, Ćorluka, Lovren, današnji napadač Mislav Oršić. Znali su Zaprešićani uvijek dobro raditi, dok je tamo Branka Laljka, neće biti zime za klub. Isto tako, neće biti niti za Dinamo, jer je nekdašnji 'Div iz predgrađa' u Maksimir uvijek gurnuo prave igrače.

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

Linker
04. svibanj 2024 07:40