screenshot youtube
'PRODALI' MU FORU

VIDEO: CRISTIANO RONALDO MIRNO STAJAO NA TERENU, A ONDA DOŽIVIO 'DEJA VU' S MAKSIMIRA Portugalac nije mogao vjerovati što mu se događa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2017. 13:35

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale klupskog prvenstva svijeta nakon što su u polufinalnom ogledu u Abu Dhabiju pobijedili Al Jaziru sa 2-1.

Usprskos velikoj dominaciji i nizu prilika, aktualni svjetski i europski prvak Real Madrid je daleko teže nego što se očekivalo pobijedio Al Jaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 'Kraljevski klub' je tijekom utakmice prema suparničkim vratima uputio 34 udarca, četiri puta pogodio okvir gola i zabio tek dva pogodak, pri čemu pobjednički u 82. minuti.

Ipak, osim pobjede Reala valja istaknuti jednu zanimljivu situaciju gdje je u centru pažnje bio Cristiano Ronaldo. Naime, navijači su u jednom trenutku krenuli s tribina skandirati Messijevo ime, a reakcija Portugalca postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Valja istaknuti kako se slična situacija dogodila i na Maksimiru 2011. godine kada je Real gostovao u Zagrebu u prvom kolu Lige prvaka kada su Madriđani odnijeli pobjedu 1:0. Ronaldo je tada rekao kako ga ljudi ne vole 'jer je lijep, bogat i sjajan nogometaš'.

Linker
03. svibanj 2024 04:35