screenshot youtube
ZIDANEOV DŽOKER

VIDEO: GOLČINA FENOMENALNOG VELŠANINA KOJA ĆE PREPRIČAVATI GENERACIJAMA Trenutak genijalnosti: Škarice iz snova koje su podigle tribine na noge!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 01:24

Fantastičan pogodak postigao je Gareth Bale u finalu Lige prvaka! Zidaneov joker s klupe sada je i u potpunosti opravdao sve one puste milijune koje je Real uložio u njega i začepio usta kritičarima koji su neopravdano osporavali njegov učinak u najuspješnijem nogometnom klubu na svijetu.

Samo 2 minute i 8 sekundi nakon što je ušao u igru, uspio je ostvariti ono što sanja svaki mališan koji se bavi najvažnijom sporednom stvari na svijetu. U 63. minuti Marcelo je ubacio s lijeve strane, a fenomenalni Velšanin munjevito je reagirao i prekrasnim škaricama prebacio Liverpoolova vratara Kariusa koji nije uspio pravodobno reagirati.

Priznanje je to i Zinedineu Zidaneu koji je reagirao u pravi trenutak i dao priliku osporavanome igraču Reala koji je svojedobno bio i najplaćeniji nogometaš svijeta.

Bale je postigao i treći pogodak na toj utakmici te je time zaslužio epitet najvažnijeg igrača utakmice finala Lige prvaka u sezoni 2017/2018.

Linker
21. travanj 2024 15:51