screenshot youtube
IZ SVLAČIONICE

VIDEO: HAJDUKOV 'ENGLEZ' ZADOVOLJAN POBJEDOM PROTIV LOKOSA, ALI ŽELI JOŠ 'Hajduk može i mora bolje na svim segmentima, radimo na tome iz dana u dan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2019. 21:10

Nogometaši Hajduka ostvarili su pobjedu u susretu 20. kola Prve HNL. Hajduk je na stadionu Poljud pred 17.000 gledatelja pobijedio Lokomotivu sa 2-1. Bila je to prva utakmica Hajduka na Poljudu s navijačima nakon četiri mjeseca i 126 dana.

Hajduk je poveo u 42. minuti. Palaversa je ubacio iz kornera, a Ismajli je potpuno sam na tri metra glavom spustio loptu u mrežu. Izjednačio je Uzuni u 52. minuti nakon brze kontre, no samo 10 minuta kasnije domaćin je ponovo zatresao mrežu, a strijelac je bio Caktaš.

Nakon utakmice svoje je viđenje dao i novi nogometaš Manchester Cityja, ali i asistent za prvi pogodak Hajduka Ante Palaversa.

- Nadam se da smo se ovom pobjedom odužili navijačima koji su nas došli podržati u velikom broju, samo treba ovako nastaviti. Očekivali smo tvrdu utakmicu od strane Lokomotive, milsim da smo stvorili puno više šansi i bili bolja momčad čitavu utakmicu. Hajduk može i mora bolje na svim segmentima i na tome radimo iz dana u dan - kazao je Palaversa.

video: Jurica Radić

S druge strane vrata Lokosa Ivo Grbić je rekao:

- Ništa, okrećemo se idućoj utakmici s Rudešom i dat ćemo sve od sebe kako bi ostali u o borbi za Europu i smatram da to možemo ostvariti u konačnici. Hajduk? Svaka čast trenirima, radio sam s njima u B momčadi i njima treba dat šansu i podržati ih i kada dođe pokoji poraz. Sve su to redom mladi nogometaši i siguran sam da će napraviti dobar rezultat.

video: Jurica Radić

- Sve je bilo odlično, Torcida je bila naš 12 igrač na terenu, stvarno dobar osjećaj. Nisam očekivao da ću igrati od prve minute, ali radio sam dobro kroz čitavi tjedan - reklo je novo pojačanje Hajduka - rekao je Francesco Tahiraj.

video: Jurica Radić

video: Jurica Radić

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 03:06