SCREENSHOT
VJEROVALI ILI NE

Video: I ovakve smo bisere također dugo čekali: Neki su promašaji u nogometu zaista teško objašnjivi

S povratkom nogometa nakon prolaska većeg dijela opasnosti od korone, vratili su se i promašaji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2020. 22:57

S povratkom nogometa nakon prolaska većeg dijela opasnosti od koronavirusa, vratili su se i nezaobilazni promašaji. Njih uvijek ima, ali rijetko se naleti na kakav veliki, ovakvog kalibra. Nije grijeh propustiti realizirati stopostotnu šansu, ali ovo je već ona od - milijun posto.

Igrala se ovoga utorka utakmica 23. kola poljske druge lige. Šestoplasirana Legnica dočekala je na svom stadionu lidera Stal Mielec. Gosti su slavili s 2:1 i tako zapravo preuzeli vodeće mjesto na ljestvici s utakmicom više od drugog Podbeskidziea.

U 70. minuti, kad je rezultat već bio 2:1 za goste, dogodio se promašaj o kojem će se pričati. Lopta je s lijeve strane nekako stigla do Marquitosa, jedinog strijelca za Legnicu (u 15. minuti iz kaznenog udarca), a ovaj je sa svega dva-tri metra uzdrmao gredu pored prazne mreže.

Čak ni to što je dvostruki strijelac za goste Zyro zbog igranja rukom nakon odbijanca od grede dobio drugi žuti karton nije u zadnjih 20 minuta pomoglo Legnici koja je tako upisala novi domaći poraz.

Poljski Ilija Sivonjić? Svakako bi mogao biti. Uostalom, pogledajte sami.

Linker
25. travanj 2024 23:05