Facebook
SVE MASOVNIJA AKCIJA

VIDEO: I VARAŽDIN POKRENUO KAMPANJU #OSTANIDOMA Pozivaju na pridržavanje mjera i to na više jezika, žele da im se i priključe i ostali klubovi

Piše: Ivica HercegObjavljeno: 19. ožujak 2020. 17:08

Iz Zagrebačke ulice je putem klupske Facebook adrese odaslana poruka kojom su se svi igrači, treneri, članovi najužeg vodstva i bivši igrači, zajednički uključili u akciju #ostanidoma.

Njima se priključio i Dario Jertec, prošlosezonski kapetan koji sada nastupa na stadionima u Australiji. Tako su Varaždinci prvi od naših prvoligaša pokrenuli inicijativu i pozvali svih ostalih devet članova iz elitnog razreda hrvatskog nogometa na uključenje ovo sve masovnije i popularnije izjašnjavanje vezano uz pandemiju koronavirusa u našoj zemlju i širom svijeta.

"Nogometni klub Varaždin, svi igrači, bivši igrači te treneri zajedno su se uključili u akciju #ostanidoma. Pozivamo vas sve da strogo pratite upute nadležnih te da uz odgovorno ponašanje zajedno iz ove situacije izađemo još jači i snažniji! Vodite brigu o sebi, vodite brigu o drugima! #nkvarazdin #ovojenasgrad// (osnovna poruka ispisana je na hrvatskom, egleskom, arapskom i španjolskom jeziku, govornim područjima s kojih je aktualni igrački kadar kluba)" - stoji u poruci iz NK Varaždin i dalje se nastavlja: "Danas nam je, više nego ikad - potrebno zajedništvo stoga nominiramo i ostale klubove HT Prve lige da nam se pridruže i podizanju svijesti te da se u što skorije vrijeme vratimo i mi, zajedno s našim navijačima u naše domove - stadione!"

I dok velika većina igrača Varaždina i njihove struke, naravno kao i ljudi na vodećim dužnostima, svoje dane provodi u svojem stanu, kući ili u dvorištima, na stadionu je u povremenoj funkciji jedino klupska ambulanta. U njoj pod paskom fizioterapeuta Dejana Humeka pojedinačno dio rehabilitacijskog programa provode Domagoj Drožđek, Marko Stolnik i Guera Djou. A njihove su želje vezane ne samo uz što brže i uspješnije okončanje prevladavanje pandemije koronavirusa, već i da zdravi dočekaju nastavak prvenstva u kojem će Varaždin voditi borbu za ostanak u Prvoj ligi.

Linker
24. travanj 2024 19:32