Vlado Kos / CROPIX
FANTASTIČNA ATMOSFERA

VIDEO: INATI SE SLAVONIJO! POGLEDAJTE KAKO OSIJEK SLAVI NAJVEĆU POBJEDU U SVOJOJ POVIJESTI: Trener Zekić i igrači penjali se na tribine: 'Ovo je vrh!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 01:13

Osijek je u fantastičnoj atmosferi Gradskog vrta svladao veliki PSV 1:0 te se tako plasirao u završnu fazu probijanja prema skupini Europske lige.

Najveća utakmica završila je i najvećom pobjedom koja je naravno vodila i do najvećeg slavlja.

Odmah nakon utakmice igrači su slavili s navijačima, a na tribinu se počeo penjati i trener Zoran Zekić za kim su krenuli i igrači.

Zajedničko pjevanje i skandiranje, sigurni smo, nastavit će se do dugo u noć...


Petar Bockaj Goal HD - Osijek 1 - 0 PSV

"Hvala svetom Anti, hvala mojim igračima, hvala navijačima... Ovo je vrh, mi smo u dvije utakmice u potpunosti nadigrali PSV, odradili smo sve vrhunski, mislim da smo danas trebali pobijediti i s više golova razlike, ali nećemo sada biti bahati. Čestitam svim našim klubovima na prolasku, ovo je fantastičan rezultat za hrvatski nogomet", kazao je Zekić.

Trener Osijeka podvukao je i kako hrvatski klubovi ostvaruju zapažene rezultate u europskoj konkurenciji usprkos lošim uvjetima u kojima rade.

"Infrastruktura nam je katastrofa, negativa je oko nas, ali treba ovako pobjeđivati, treba ljude uvjeriti u pozitivu i onda je sve moguće".

Linker
26. travanj 2024 22:00