Hnaza Media, youtube
TALIJANI ULOŽILI MILIJUNE

VIDEO: JUVENTUSOV SVEMIRSKI BROD Najmodernije čudo gdje će Marko Pjaca proći liječnički pregled

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. srpanj 2016. 19:59

Dinamo večeras protiv Vardara igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka gdje će na Maksimiru posljednji puta istrčati Marko Pjaca. Mladi nogometaš Vatrenih početkom je tjedna objavio kako će se uskoro priključiti redovima talijanskog prvaka Juventusa.

Dogovor dvaju klubova u kojem će Modrima pripasti 23 milijuna eura je postignut, a Marko bi tako u četvrtak trebao obaviti liječnički pregled i potpisati petogodišnji ugovor. Dan kasnije hrvatski reprezentativac bit će predstavljen i navijačima.

Dugo se nagađalo gdje će završiti mladi reprezentativac Vatrenih. Za njega su bili zainteresirani Liverpool, Borussija Dortmund, a postojala je i opcija u kojoj je zajedno u paketu s Markom Rogom trebao krenuti put Napolija. Ipak, 'Stara dama' bila je konkretnija u pregovorima.

Također valja istaknuti kako će Pjaca liečnički pregled u Torinu obaviti u novootvorenom medicinskom kompleksu J-Medical. Ovo čudo od centra niknulo je prije tri mjeseca, a opremljen je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje sportskih ozljeda.

Linker
18. svibanj 2024 20:36