youtube
KAOS, PA TRILER ZA KRAJ

VIDEO: KOD NJIH JE 'VATROMET' POČEO TJEDAN DANA RANIJE Neviđene scene iz Meksika: Tučnjava, penali i pet crvenih kartona za ludi kraj godine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2016. 10:17

Meksički Tigres i America u tamošnjem su prvenstvu u finalnoj utakmici odigrali 1:1. Regularni dio susreta završio je 0:0, da bi potom u produžecima uslijedio pravi kaos i triler jedanaesteraca nakon kojih je momčad Tigresa uzela naslov prvaka.

Prvo je kod Tigresa isključen Jorge Torres koji je uspio zaraditi dva žuta kartona, a samo pet minuta kasnije Edson Alvarez zabio je za vodstvo Americe. U 102. minuti kod Americe je isključen Rubens Sambueza, a zatim je došlo do opće tučnjave u kojoj su isključena čak trojica nogometaša, Paolo Goltz, Ventura Alvarado i Jose Rivas.

Valja napomenuti kako se Alvarado nalazio na klupi kada je zaradio crveni karton tako da se utakmica posljednjih desetak minuta igrala devet na devet. Na kraju je ispalo kako je čitava makljaža išla na ruku Tigresu koji je postigao izjednačujući pogodak u 119. minuti da bi u konačnici slavio nakon jedanaesteraca. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
04. svibanj 2024 21:45